18/04/2008

Knokke-Heists bedrijf voert promotie voor "duurste diner ter wereld"

Luxury Travel Butler, een product van het Knokke-Heistse toeristisch consultbureau The Planner.be werd gevraagd om de exclusieve promotie en PR verzorgen voor het “duurste diner ter wereld”. Het initiatief wordt gehouden in Parijs op 17 september. Zestien gerenommeerde Michelinchefs serveren aan 60 exclusieve genodigden het neusje van de zalmgastronomie. “Dat mag dan ook wel”, zegt Afgevaardigde Beheerder Filip Muyllaert. “Het prijskaartje voor de hele avond bedraagt namelijk 22.000 euro per persoon. Maar het is allemaal voor het goede doel. De opbrengst gaat integraal naar onderzoek voor de ziekte van Alzheimer.

40 Michelinsterren in één keuken


The Dinner of the Chefs, zo heet het initiatief, is een mondiale ode aan kunstenaars van lekker eten en drinken. Yannick Alleno, Sébastien Bras of Christophe Michalak: gevestigde chef-koks die klinken als een klok bij elke fijnproever. In totaal zullen 40 Michelinsterren in 15 gangen de meest prestigieuze en fijnste delicatessen ter wereld voorschotelen. Elke chef legt zijn passie in zijn gerechtje.

Fabelachtig decor

Niet alleen het diner is exquis, ook de hele inkleding getuigt van pure klasse en design: afhaling met privé-chauffeur in een limousine, cocktailreceptie in de elegante tuinen van koningin Marie-Antoinette, diner in het indrukwekkende Salon des Cotelle van het magische paleis van Versailles, prachtige recitals van live barokmuziek, spetterend vuurwerk in de tuinen en overnachting in een prachtig luxehotel. En als kers op de taart krijgen de ingeschreven heren en mevrouwen nog een uniek en waardevol aandenken mee naar huis.

Ten voordele van het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer

De opbrengst van dit culinair topevenement gaat naar het goede doel. Van het prijskaartje van 22.000 euro per persoon gaat de winst integraal naar The International Foundation for Research on Alzheimer’s Disease. De laatste 10 jaar is deze ziekte wereldwijd met maar liefst 30% gestegen. Deze liefdadigheidsorganisatie reikt middelen aan naar verder gespecialiseerd onderzoek.

First come, first served

Wereldwijd kunnen op woensdag 17 september slechts 60 gasten mee aan tafel schuiven. Het event loopt van 19 u. tot 0.30 u. in Versailles nabij Parijs. Interesse? De organisatie hanteert het democratische principe van first come, first served! Reserveer uw plaatsje voor dit ultra-exclusief diner via info@luxurytravelbutler.com.

Praktisch
Datum : woensdag 17 september 2008
Uur : van 19 u. tot 0.30 u.
Plaats : Grand Trianon, Salon des Cotelle & Pavillon Français Hamlet of Queen Marie-Antoinette in het paleis van Versailles.
Kostprijs : 22.000 euro p.p. (all-in)
Ten voordele van : The International Foundation for Research on Alzheimer’s Disease

Boekingen en reservatie België:
info@luxurytravelbutler.com

LUXURY TRAVEL BUTLER (www.luxurytravelbutler.com) is een initiatief van het marketing & communicatiebureau THEPLANNER.be. Voor meer informatie: Filip Muyllaert, tel. 050 49 07 16