6/03/2008

Realityreeks over Miss Knokke-Heist op internet

Goed nieuws voor wie de derde editie van Miss Knokke-Heist op de voet wil volgen. De organisatie van deze prestigieuze missverkiezing pakt uit met een primeur. Voor het eerst wordt een realityreeks gemaakt waarin het reilen en zeilen van de misskandidates niet op TV maar wel op het wereldwijde web kan worden gevolgd. Het leven achter en voor de schermen van de finalistes zal op www.missitems.be te bekijken zijn.

Miss Knokke-Heist mag terecht een nationale missverkiezing worden genoemd. Alle stijlvolle dames tussen 18 en 28 jaar uit gans het land, die zich geroepen voelen om de mondaine badstad in 2009 te vertegenwoordigen, mogen zich immers inschrijven. Een jaar lang wordt de nieuwe miss ambassadrice van Knokke-Le-Zoute in binnen- en buitenland .

Voor de derde editie van Miss Knokke-Heist worden kosten noch moeite gespaard.
De nieuwe miss, die op 6 september in het casino wordt verkozen, mag straks niet alleen een jaar lang het land doorkruisen met een Porsche Cabrio, geheel in Knokse stijl. Ook mode- en glamourfotograaf Henk van Cauwenbergh is opnieuw van de partij. De dames, die meedingen naar deze prestigieuze titel, nemen op het eind van de campagne alvast een professionele portfolio mee naar huis.

Voor het eerst worden de avonturen van de kandidates nu ook ingeblikt in een realityreeks. In tegenstelling tot de andere grootschalige verkiezingen is deze reeks niet op TV maar wel op internet te zien. De miss-site bij uitstek www.missitems.be was meteen gevonden voor dit idee en is van plan de reeks vanaf eind april te tonen. Organisator Christophe Trio springt hiermee op de kar van de nieuwe media, die bij elke generatie trouwens steeds meer in trek zijn.

Het belooft alvast weer een leuke campagne te worden. Niet alleen de winnares, maar alle finalistes zullen de komende maanden worden ondergedompeld in le beau monde. Op het programma staan tal van boeiende activiteiten en de niet te missen professionele fotoshoots met topfotograaf Henk van Cauwenbergh. Net zoals vorig jaar bezorgt hij de meisjes een professionele portfolio waarmee ze na de campagne de modewereld kunnen induiken.

Ook dit jaar gaan de dames op reis naar een luxueuze bestemming maar die wil organisator Christophe Trio graag nog even geheim houden. Glitter en glamour zijn alvast gegarandeerd.

Intussen stromen de inschrijvingen voor de derde editie binnen. Wie op de valreep nog zijn kans wil wagen, kan zich nog melden op de website www.missknokkeheist.be tot en met vrijdag 7 maart. De preselecties vinden plaats op zondag 9 maart in Laguna Sportcentrum, Krommedijk 32 in Heist en zaterdag 15 maart in Antique Café, Lippenslaan 135 in Knokke.